Boli venerice

Pornind de la premiza ca niciodata nu vom sti cat de mare este Gradina lui Dumnezeu si ca oricand putem auzi cate ceva care sa ne lase cu gura cascata si sa ne miram de cate se intampla in lumea asta, va voi prezenta inca o poveste amuzanta intamplata pe mare.

La o oarecare companie pe un oarecare tip de vapor exista un oarecare jupan neamt. Acesta avea in cabina sa, pentru momentele lungi cand se simtea singur, o papusa gonflabila. Acum daca venise cu ea de-acasa sau o cumparase in vre-un port, asta nu mai stiu, dar cert este ca undeva pe la sfarsitul contractului, dupa ce se folosise de serviciile acesteia destul timp, simte ca pe organ ii apar anumite bubite. Lucru curios, stiindu-se singurul client al papusii cu pricina. Cum este firesc, comandantul respectiv s-a dus sa-i ceara niste pastile ofiterului secund, cel responsabil de farmacia de pe nava. Cand le-a primit, jupanul a observant ca flaconul sau folia de pastille era inceput. Curios lucru, mai ales ca acele pastille chiar el le comandase si venise la nava nu cu mult in urma. Atunci comandantul s-a interest cine a fost cel care a inceput pastilele si care sufera de-asemenea de aceeasi boala venerica.

Spre surprinderea sa a avut sa afle ca cel care se mai trata era chiar ospatarul, iar de aici putem deduce foarte clar ca atunci cand ospatarul intra sa faca curat in cabina jupanului, mai dadaea cate o puta si la papusa de dupa usa.

Acum insa eu am doua nelamuriri:

  1. Cum s-a dus el acasa la nevasta s-ai spuna ca a luat o boala venerica de la o papusa gonflabila?
  2. Ospatarul a fost imediat trimis acasa. Ce motiv a dat comandantul la companie cand l-a trimis acasa pe messman?

 

P.S. Ospatarul era filipac.

 

Reclame

2 răspunsuri to “Boli venerice”

  1. :))))) triiiiist :D…. rasistule 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: