Asia W.C.

–         Tataie, mai mergi la femei?

–         Când e ocupat la bărbaţi!

Ceva asemănător mi s-a întâmplat şi mie. În numai câteva ore aveam să simt Bucureşti –> 1oC, Istanbul –> 18 oC, Bahrain –> 24 oC, Kuala Lumpur –> 38 oC. Totuşi asta e prea puţin important. După destule ore de zbor, simţeam la destinaţie că vezica mi se dilatase şi vroia să îmi strivească toate celelalte organe. Cum am aterizat în Malaezia, m-am dus ţintă în aeroport la prima toaletă ce mi-a ieşit în cale. O să mă întrebaţi de ce nu am mers în avion. Chiar nu am răspuns la întrebarea asta! După ce mi-am terminat voios lunga repriză de pipi, dau să plec şi mai vesel. Cum ies eu din toaletă, văd în faţa mea, dar pe cealaltă parte e culuarului, scris mare W.C. şi un semn bărătesc. Mă opresc brusc, înghit în sec şi mă întorc foarte încet pentru a vedea semnul de pe uşa de pe care tocmai ieşisem. Pe lângă cele 2 litere ce erau şi pe uşa cealaltă, observ un desen standard care prezenta un trup uman cu parul lung şi fustiţă. Făcusem pipi la femei.

Poate că nu pare un gest chiar atât de grav, dar pe langă faptul că nu mai vizitasem niciodată Malaezia, eram pentru prima data în zona aceasta a lumii şi habar nu aveam de legi, cultură, obiceiuri, politică şi mai ales religia oamenilor de pe-aici. Mai ales că în avioane avusesem numai femei ninja. Adică arăboaice.

După mai multe luni, când mai trecusem de câteva ori prin Malaezia, însă Port Klang, nu Kuala Lumpur, aveam să-mi dau seama totuşi că am fost destul de inspirat în acea primă zi să merg la toaletă la femei. Aşa am evitat să stau foarte aproape de unii bărbaţi din ţara aceea. Oficial nu deţin eu statistici, dar neoficial cred că este ţara cu cei mai mulţi bulangii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: