Bicicletă

Mă simt ca un copil răsfăţat! Ştiu că mai am mai puţin de o lună până voi pleca în următorul voiaj, aşa că profit din plin şi mă „distrez” exact ca atunci când aveam 10 – 15 ani.

Mi-am luat bicicletă, de 2 ori pe săptămână merg la baschet, aproape zilnic mă plimb prin Mamaia pe două roţi, odată la 2 zile ori mama, ori prietena îmi fac ceva bun de mâncare, în casă am pisică şi mai nou mi-am luat şi căţel. Merg la plaja, mă joc cu mingea, etc. Analizând activităţile mele din fiecare zi, nu ştiu care este diferenţa dintre mine şi un copil răsfăţat ce mai are mult până la majorat şi căruia-i fac ai lui toate poftele.

Acum, decând mi-am luat bicicletă, am observat – spre surprinderea mea – ce trotuare infecte avem in Constanţa. La început mi-am propus să merg mai mult pe troutuar pentru a nu mă avânta în trafic unde conduc toţi… şoferii constănţeni şi nu numai, dar când am văzut ce trotuare avem, mi-am luat inima-n dinţi si zilnic mă înscriu în trafic.

Am două posibilităţi: să-mi rup treptat bicicleta pe trotuar sau vre-un membru odată şi-odată pe şosea. Bine-nţeles că orice om întreg la minte s-ar gândi că mai mult contează sănătatea decât fierul, însă tentaţia… tentaţia e mare!

Reclame

Un răspuns to “Bicicletă”

  1. […] Yagharek a început să observe ce trotuare infecte sunt în Constanţa, de cînd şi-a luat bicicletă. N-am înţeles ce căuta cu bicicleta pe trotuar, dar el/ea ştie mai bine: Acum, decând mi-am luat bicicletă, am observat – spre surprinderea mea – ce trotuare infecte avem in Constanţa. La început mi-am propus să merg mai mult pe troutuar pentru a nu mă avânta în trafic unde conduc toţi… şoferii constănţeni şi nu numai, dar când am văzut ce trotuare avem, mi-am luat inima-n dinţi si zilnic mă înscriu în trafic. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: