Deschidere 2010

Datorită unei mentalităţi sănătoase şi a unei viziuni destul de largi, dar totuşi ancorată în realitate; care consideră că deschiderea uni an universitar nu este doar o adunare în care unii vorbesc şi alţii aplaudă, alături de o minte pur tânără şi cât se poate de occidentală s-a ajuns în urmă cu un an la concluzia că în loc să oferm mici şi bere tuturor celor care vin la deschiderea anului universitar (ceea ce este politic şi barbar), mai bine le oferi alternative mult mai distractive.

Pentru a fi mai concret, acum un an când eram Preşedintele Ligii Studenţilor (deja vorbesc din amintiri) i-am propus domnului Rector să aducem formaţia Fără Zahăr pentru a ne cânta şi încânta pe 1octombrie. Avea să primească cu interes ideia mea. Nu era atunci decât un proiect pilot, dar care se pare că a prins. Pentru deschiderea de anul acesta, conducerea Universităţii i-a crut lui Bogdan (succesorul meu în fruntea LSUMC) să apeleze din nou la serviciile unei trupe, doar că de data aceasta s-a vrut ceva mai consacrat sau poate mai serios.

Aşadar, după câtva telefoane şi negocieri, rezultatul este:

Vineri, 1 octombrie 2010, începând cu ora 17:00 va ava loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, deschiderea oficială a anului universitar 2010 – 2011 a Universităţii Maritime din Constanţa, unde invitaţi speciali vor fi cei de la PROCONSUL!

P.S. Poate unii vă întrebaţi de ce Casa de Cultură. La Baza Nautică se construieşte cămin iar Aula este destul de mică.

Încă o data LSUMC a dovedit că „Pe noi ne ţine!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: