Ziua Celelalte Cuvinte

O să declar ziua de 17 iulie ziua Celelalte Cuvinte. Am avut eu parte de multe momente speciale oferite de formaţia Celelalte Cuvinte în ultimii şapte ani, dar ca în ziua aceasta nu. În primul rând  i-am ascultat live în Vama Veche în timp ce faceam plajă. Erau băieţii la proba de sunete. Aveau să încheie recitalul la Folk You 2010. A fost plăcut să asculţi Celelalte Cuvinte în timp ce înoţi!

Apoi după proba lor de sunete şi între două băi pentru mine, când m-am dus să iau bere, m-am întâlnit cu Călin Pop (solistul şi chitaristul trupei). Am stat un pic de vorbă, mi-a strans mâna, mi-a zis că m-a recunosct de la toate concertele din Constanţa şi nu numai şi că i-au plăcut versurile pe care i le-am scris acum patru ani. Mă simţeam măgulit. E idolul meu din România!

Apoi seara, cum era de aşteptat, formaţia ne-a oferit un spectacol pe cinste. Nu are rost să aduc apelative referitoare la prestaţia lor de pe scenă, care a fost lafel ca de fiecare dată: EXCEPŢIONALĂ!!

Au mai fost lucruri frumoase ce s-au întâmplat sau au început pe data de 17 iulie, care au sau nu legatură cu formaţia Celelalte Cuvinte, dar astea nu se spun pe blog.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: