Allumnus

Vreau să scriu o carte. Demult mi-am propus ca după ce termin Facultatea să pun pe hârtie cele mai speciale momente din perioada studenţiei. Cred că de-a lungul celor 4 ani am trăit evenimente şi am întâlnit oameni care mi-au animat cei mai frumoşi ani din viaţa mea.

Şi totul se datorează Ligii Studenţilor şi prestaţiei mele în cadrul organizaţiei. O să scriu evoluţia generaţiilor de studenţi din perioada 2006 – 2010, evenimentele studenţeşti locale şi naţionale, munca depusă de-a lungul timpului pe funcţiile de Responsabil Resurse Umane, Secretar General, Vicepreşedinte, Preşedinte şi Cenzor.

Deşi va fi o carte cât se poate de subiectivă, totuşi prefer să întârzii scrierea primului capitol, pentru a nu fi influenţat în puţinele zile pe care le mai am de petrecut în Universitatea Maritimă.

Mă voi axa foarte mult pe exemple, întâmplări, evenimente şi oameni, unde aş dori să le descriu în detaliu, însă o singură nelămurire am acum, când sunt încă la ideia de concept: dacă persoanele amintite să poarte numele reale, să poartă pseudonime, sau pur şi simplu identitatea lor să fie doar din descrieri.

Pana atunci, ca fost preşedinte al Ligii Studenţilor ce poartă titulatura de allumni, le urez actualilor membri realizări cel puţin comparabile cu ale mele şi o sete imensă de succese!

Reclame

2 răspunsuri to “Allumnus”

  1. cri55ty_krt Says:

    Sunt nerabdator sa-ti citesc cartea. Cu siguranta ar fi o lectura cel putin placuta. Succes

  2. yagharek Says:

    Da… şi sunt şanse mari să fie şi episodul de azi, în care am fost bălăcărit în celmai josnic mod de un profesor care… să zicem doar că nu mă place. :-L

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: