Produs al societății

Sunt un produs al societății!

Lafel ca și ceilalți, îmi place să înjur, să scuip, să ma uit încruntat, să batjocoresc sau să mint. Am momente când sunt ipohondru, misogin, lăudăros sau rasist. Visez numai la bani și la ceea ce aceștia pot oferi. Asociez cultura și religia cu oamenii săraci care mi le-au prezentat și nu găsesc argumente decât împotriva lor. Sunt egoist, îmi place să dau șpagă, dar mai ales sunt mândru de funcțiile părinților mei. Dezonorez sexul opus și nu m-aș da în lături niciodată de la tot ce este interzis. Dacă există ceva ce-mi doresc dar nu merit, mă folosesc oricând de metode alternative, justificând că așa face toată lumea. Îmi place politica! Mă îmbăt de fiecare dată de mine însumi iar nevoia de a fi centrul universului mă domină continuu. Trbuie să dovedesc non-stop că sunt un cocoș. Sunt un fricos și aș fi un 0 (zero) fără cei de lângă mine. Deși nu am argumente, mă simt foarte încântat de ceea ce sunt. Sunt foarte mândru de mine!

Câți dintre noi am fi în stare să ne recunoaștem adevăratele atribute, pe care – din mândrie – suntem prea orbi pentru a le observa? Aici nu am prezentat un singur profil, ci am enumerate câteva caracteristici care dacă am sta să ne analizăm fiecare cu mare atenție, am observa că este posibil să găsim câteva din cele de mai sus și la noi. Oare?

Reclame

3 răspunsuri to “Produs al societății”

  1. Sunt rasista, calc pe cadavre sa obtin ce vreau, recurg la tortura psihica, daca pot si am de unde, imi insusesc si diverse chestii, tot pt ca „asa face toata lumea”, dar nu ma mandresc cu functiile parintilor mei (care sunt simpli muncitori), nu-mi place sa dau spaga (pt ca sunt zgarcita), etc. In schimb nu cred ca as fi un zero fara oamenii din jur. Nu cred ca cineva ar fi un zero fara cei din jurul lui decat daca ar fi handicapat sau ar avea vreo boala ceva… Altfel trebuie doar sa vrei si nu esti 0. Nu cred ca te caracterizeaza afirmatia „as fi un zero fara cei de langa mine” .

  2. Refuzi să crezi că unii oameni pot fi 0 probabil pentru că nu ai întâlnit persoane fără ambiţie. Crede-mă că există indivizi foarte siguri pe ei, dar mai ales pe ceea ce au, pe care dacă-i scoţi din lumea lor şi-i plasezi într-un loc cu totul diferit, au sanse mari să se rateze.
    Desigur că ştim şi oameni care dacă s-ar trezi din senin într-o ţară străină, poţi paria că in 5 ani poate ajunge primar.

  3. Cum spuneam : daca vrei, esti 0, daca nu vrei, nu esti 0. Prin a vrea inteleg a-ti dori si a si face ceva in privinta asta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: